//Moustache and Vintage
break up :0

Wednesday, May 22, 2013 By:Your Name 8:03 AM | 0 Comment [s]

hi, finally apa yg aku nak semua tercapai. Burn dah move on. Alhamdulilah. segala yang kau hembus langsung aku tak pendam. nak kutuk pun kutuk lah. Ye selagi aku boleh buat pekak aku buat pekak. bukan pedas pun. Buat apa nak bercakap dengan orang yang kosong kn. Hmm hairan aku. Siapa kata move on ni susah? Senang je sebenarnya. Lagi satu, aku tak kisah Burn kau dgn siapa sekarang. Jangan lah nak show off sangat. Bercinta sebab dah sedia , bukan sebab nak jeleskan aku. Tu perkara bodoh, seriously. Jangan risau ye, aku tak kacau tak.
Terima kasih ya tuhan, kau bebaskan aku dari ex yang tak mampu menjaga hati ini daripada terus disakiti. Biarpun sekejap hubungan yang ada.

get over it

Thursday, February 21, 2013 By:Your Name 3:18 AM | 0 Comment [s]

okay cukup sampai sini yang kita mampu. biarkan semuanya berakhir. aku dah penat dengan semua drama2 yg bullshit mcm ni. aku dah tak kuat. aku tak tahu apa yang kau nak dari aku lagi. dah banyak aku bagi peluang kat kau. tapi kau tak pernah sikt pun nak berusaha nak berubah.aku je nak faham kau. bila pula kau nak faham aku? tak pernah sekali pun kau faham aku. you just gonna bring back shit loads of bullshit and memories. aku dah tak percaya. kau kata ni semua salah aku. apa yang aku buat kat kau? aah! peduli semua tu. buat semak semuanya. aku dah tak kesah. aku dah malas nak layan semua ni. serius aku ckp. kalau ada jodoh, adalah tak kemana. cuma aku mintak satu je. lupakan aku. lepaskan aku. tu jalan terbaik untuk kau. lepas ni, kau nak buat apa, buat lah. tak pernah sekali pun aku halang kau. im gonna do what is right for me. i made a choice to finally let go. because i cant stand the pain. its time for my last tear to fall and smile again.
im sorry. im not what you want

wish i meant something to you

Wednesday, October 24, 2012 By:Your Name 7:06 AM | 0 Comment [s]

bila aku sayang kau, aku sanggup ketepikan semua, sanggup buat apa saja termasuk aku belakangkan perasaan aku. aku senyap bukan tanda aku lemah aku senyum sbb nak jaga perasaan org yg aku syg. bila aku ckp aku okey aku sebenarnya cuba sorokan segala apa yg aku rasa. aku cuma minta d pujuk. aku cepat menangis , cepat terasa , kuat merajuk , cepat cemburu . bukan sebab mengada tapi kau tau kn sebab apa? aku nk kau bimbing aku, sayang aku, terima kelemahan aku seadanya, terima aku dgn hati terbuka. aku bahagia dengan kau walaupun kadang2 kau buat hati aku menangis tanpa kau sedari. maaf aku tahu aku masih banyak kekurangan. tp aku akan cuba perbaiki diri aku untuk kau :')
burn, aku tak pernah putus asa. aku harap kau tak akan tinggalkan aku mcm dulu lagi :')

so worth loving

Thursday, October 18, 2012 By:Your Name 2:35 AM | 0 Comment [s]

i'm who i'm because of you. you are every reason, every hope and every dream i've ever had. i'm a lover not a fighter but i'll fight for the one i love. i don't need a perfect life but i need a happy life with you. i don't want a perfect boyfriend. i just want someone to act silly with someone who treats me well and love being with me more than everything. i met you for a reason. you see, i love you and i don't want to lose you because my life has been better since the day i found you. you are the best part of my day. i want you to know how lucky i'm to have you.
maybe im to late be your first but right now, i'm preparing to be your last

i want to be you favorite

Wednesday, October 17, 2012 By:Your Name 6:48 AM | 0 Comment [s]

you once asked me, "why do you love me?" which honestly, is an unanswerable, open-ended question, and i could write essays and essays. but i'll tell you this : you are the best, most amazing person i'd ever know and that alone is already a big deal. not only that, you have an amazing heart and an adorable face. your words flow like music- i mean, what else do you expect coming up from angelic lips? and seriously, your smile, oh man! it leaves me breathless, speechless. i can hardly speak when i see you, when i am blessed with such beauty. everything about you is beautiful :) to me you are perfect (yes, you!)
hi, i kinda love you, spend the rest of my life with me?

skype :D

Wednesday, March 7, 2012 By:Your Name 9:58 PM | 0 Comment [s]






hi asalam. how are you guys? ari ni aku bosan gila nothing to do. erhh. mati kutu duduk ruma kau tau x? lol. tp finally ad org contect kita, ajak skype. aww <3 suka nya. haha
azhar



Pembuka Bicara

Assalamualaikum! Speaking here is Zakiah Lathif. Do follow and leave your footprint on my tagboard :) Be nice here :) yang Be nice here :)!

|Twitter|Facebook |

Follow-Mollow

follow me maybe? click moustache :)

Kotak Magik